De forretningsdrivende i Bogense er hårdt ramt af lukkeloven i helligdagsferierne. Det bliver de givetvis ved med at være. Handelsstandsforeningen har ikke længere tiltro til, at en ændring er mulig.

Bogense: I påsken vrimlede det med turister i Bogense. De blev alle mødt af lukkede butiksdøre. Det samme vil ske i de kommende helligedage, bededagsferien, Kr....

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.