Dyr børnepasning i juli


Dyr børnepasning i juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Lars Olesen Ørritslevgade 26, Ørritslev (forkortet af redaktionen)

Jeg er så heldig at have en skøn datter, som passes af den udmærkede institution Skovtroldene, hvor vi aldrig har haft noget at beklage sig over.

Men i år fik piben en anden lyd!

I marts fik vi et brev fra kommunen med tilbud om pasningsordning i juli måned.

Ordningen foregår på Skovtroldene, der var bare lige det, at nu skulle vi betale kr.1480, uanset om man kun har brug for en uge!

Det ville jo være rart med tre ugers ferie sammen med kone og barn.

Men kr. 1480,- for en uges pasning synes af temmelig for meget. Gad vide hvad man mener hvis, mekanikeren reparerer bilen på én time, men skal have betaling for fire.

Forklaringen fik vi så af lederen. Den 1. august 2003 var Skovtroldene blevet til en SFO, hvor der betales for fire uger i sommerferien og de resterende 11 måneder blev billigere.

Det blev så accepteret. Og da kr.1480 kroner også er en slags penge, lykkedes det at finde alternativ pasning i en uge i juli.

Stor var min bestyrtelse, da det for nylig gik op for mig at uge 27 mest befandt sig i juni. Jeg havde desværre ikke checket ugerne, da vi fik brevene i marts måned for der stod jo juli!

Ved nærlæsning af betalings kvitteringen gjaldt den til 30/6, så jeg regnede med at kunne få passet min datter i juni, men det kunne vi ikke. Uden at betale ekstra kr.1480,-.

Da det ikke er særligt nemt at få flyttet ferie med så kort varsel bliver det spændende, hvad arbejdspladsen mener om børn på arbejde. ,

Jeg har forhåbentlig lært at læse infoer fra fritteren lidt bedre.

Dyr børnepasning i juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce