Dusør på 50.000 kr.


Dusør på 50.000 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DRAB: Anonym privatperson udlover dusør til den, der kan fælde grillbarejerens mordere

BOGENSE:Politiet har stadig kun forholdsvis få spor at gå efter i sagen om drabet på den 45-årige grillbarejer, Nhut Thai Nguyen.

Men nu udlover en privatperson, hvis identitet er politiet bekendt, men som ønsker at være anonym, en dusør. Der er 50.000 kroner at hente for oplysninger, der fører til domfældelse af gerningsmændene til drabet.

To gerningsmænd

Drabet fandt sted søndag den 19. december kort før klokken 21, hvor Nhut Thai Nguyen blev skudt, da han i sin Ford Galaxy var ved at forlade grillbaren i Vestergade.

To mænd iført mørkt tøj og muligvis hætter blev set løbe væk fra gerningsstedet. Den ene beskrives som en lidt kraftig, bred person.

Gerningsmændene løb først ned ad Enggade, men kom tilbage og krydsede Vestergade, før de forsvandt et sted omkring Vandværksvej.

Bil efterlyses

Politiet har den efterlyst en ældre, mørk bil i mellemklassestørrelsen, som et vidne meget tæt på gerningstidspunktet så i Adelgade ud for nummer 139.

Vidnet har forklaret, at bilen, der var en firedørs model, holdt i den forkerte side af vejen, og at han så mand stige ind i den.

Politiet opfordrede andre, der havde set bilen i løbet af drabsaftenen til at henvende sig, men det gav kun ganske få henvendelser - og ingen om præcis den bil, der var tale om.

Niels Christian Larsen, der leder efterforskningen af mordet, opfordrer folk, der har kendskab til drabet eller drabsmændene til at rette henvendelse til Odense Politi på telefon 66 14 14 48.

Dusør på 50.000 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce