Dusør har endnu ikke givet resultat


Dusør har endnu ikke givet resultat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOGENSE:Trods en udlovet dusør på 50.000 kroner for omlysninger om drabet på en 45-årig vietnamesisk grill- barejer i Bogense, havde politiet i Odense i går endnu ikke fået en eneste ny henvendelse i sagen.

Kriminalinspektør Herman Overgaard har dog ikke opgivet, at dusøren vil få nogen ud af busken med brugbare oplysninger.

- Man kan forstille sig, at budskabet lige skal bredes lidt ud - måske fra mund til mund, fordi de pågældende måske ikke læser aviser eller får set nyheder i tv, siger Herman Overgaard.

Hvis oplysningerne skal komme fra en person, der færdes i et kriminelt miljø, kan det også være, at vedkommende lige skal tage mod til sig.

- Det kan jo være et miljø, hvor man udsætter sig for fare ved at åbne munden for højt op, og så skal man ligge tygge lidt på det, siger kriminalinspektøren.

Drabet skete den 19. december, hvor to mænd sprang ud foran Nhut Thai Nguyens bil og affyrede fire pistolskud mod offeret.

Politiet har efterfølgende kun fået få henvendelser lige efter drabet, og en anonym privatmand har derfor udlovet en dusør på 50.000 kroner for oplysninger, der kan føre til domfældelse af gerningsmændene.

Fra starten af efterforskningen havde politiet også svært ved at få oplysninger om det vietnamesiske miljø omkring grillbarejeren. Mange vietnamesere i Danmark holder sig for sig selv i ret lukkede kredse og gør sig ikke specielt bemærkede i samfundet - ud over at være myreflittige med deres arbejde, som kriminalinspektøren siger det.

- Samtidig har dødsfaldet jo også berørt dem dybt. Men efterhånden som vi gennem efterforskningen har fået gravet os dybere ned i kredsen omkring den dræbte, går det væsentlig bedre med kontakten, siger Herman Overgaard.

Nhut Thai Nguyen kom til Danmark som bådflygtning for mange år siden. Han efterlod sig hustru og fire børn. (ritzau)

Dusør har endnu ikke givet resultat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce