Nordfyn: Droneaktiviteterne i HCA Airport har fået et nyt og større testområde på næsten 867 kvadratkilometer, der rykker nye firmaer ind, og så er SDU nu for alvor trådt ind i drone-området i Beldringe og forventer inden for den kommende årrække at investere op imod 100 millioner kroner i området. Det blev officielt markeret fredag i sidste uge.

Onsdag den 17. maj kan interesserede høre meget mere om projektet. Da holdes der åbent informationsmøde i HCA Airport med deltagelse af dronecenterets specialister og Nordfyn Kommunes borgmester, Morten Andersen (V). Der er klokken 19-21 i lufthavnen.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.