Morud IF har stor succes med årets fodboldskole, der har trukket 104 deltagere i alderen otte til 14 år.

Morud: Sommeren går på hæld - og inden længe venter hverdagens lange skoledage efter syv ugers ferie, men i denne uge er fodboldstøvlerne snørret, og en stor del af Moruds børn og unge får leget driblerier og skudteknik i benene.

I år er 104 deltagere med på banerne ved Langesøhallen, og det er bestyrelsesmedlem Lars-Bo Christensen godt tilfreds med.

- Næsten 90 af børnene er fra vores egen klub, og vi har flere hold, der nærmest er fuldtallige på fodboldskolen. Jeg tror U13-holdet mangler én spiller som ikke kunne, men der er en fantastisk opbakning. Også fra vores unge trænerassistenter, der sætter en uge af deres sommerferie af, siger Lars-Bo Christensen.

Resten af spillerne kommer fra et trænersamarbejde med U11-holdet fra Ubberud og enkelte børn fra klubber udefra.

- Som klub er Morud IF bygget op omkring forældretrænere og vores egne unge mennesker helt op til seniorrækkerne, så i bestyrelsen er vi meget optaget af at få uddannet trænere og assistenter, så de har noget spilforståelse og indblik i de ting man skal være opmærksomme på omkring et hold, fortæller Lars-Bo Christensen.

Når holdene efter sommerferien rykker en årgang op, venter der nye udfordringer for blandt andet U13-drengene i Liga 1, hvor holdet skal møde en række hold som OB, OKS, Vejle og Horsens.

  • Af: