By Night-tema: Donald Trump til topmøde i Bogense

Donald Trump og den mexicanske forhandler kunne ikke selv komme til Bogense for at lade sig fotografere forude for topmødet. Derfor indvilgede boghandler Carsten Hald og guldsmed Per Maegaard i at optræde i deres sted. Foto: Magnus Harkjær

By Night-tema: Donald Trump til topmøde i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske præsident har meldt sin ankomst til købstaden samme aften, som handelsstandsforeningen holder By Night. Trump holder tale til folket foran Meny.

Bogense: Næppe er den amerikanske præsident Donald Trump vendt hjem til Det Hvide Hus efter sit topmøde med den russiske præsident Vladimir Putin, før han snart igen går om bord i Air Force One for at flyve til topmøde i Europa.

Mens det 16. juli var den finske hovedstad Helsinki, der var valgt som topmødeby, er valget denne gang faldet på Bogense - det har ikke været muligt at få oplyst, om Air Force One skal lande i lufthavnen i Beldringe og i givet fald hvornår.

Emnet for Bogense-topmødet er Trumps uoverensstemmelser med Mexico og præsidentens ønske om at bygge en mur mellem USA og Mexico.

Trumps ankomst til Bogense falder tilfældigvis sammen med handelsstandsforeningens By Night fredag den 27. juli.

Derfor vil de flere tusinde gæster, der ventes at fylde gaderne denne aften, også få en helt eksklusiv mulighed for at komme tæt på præsidenten og høre ham holde en tale til folket.

Den amerikanske præsident vil ankomme i åben amerikanerbil til parkeringspladsen ved Meny fredag klokken 18.39.

Om der bliver mulighed for at få en autograf, vides ikke, men til gengæld ligger det fast, at Donald Trump klokken 19 holder en tale til folket om det gode forhold mellem USA og Bogense.

Efter talen, omkring klokken 20, vil Donald Trump køre gennem byen, stadig i åben bil.

- Men sikkerheden vil være i top, forsikrer formand for Bogense Handelsstandsforening Per Maegaard, der ikke ved, hvor mange sikkerhedsfolk, den amerikanske præsident har med sig til Nordfyn.

Sikkerheden vil være i top.
Per Maegaard om Trumps tur gennem gaderne i åben vogn

For børn ved Manneken

I anledning af præsidentbesøget er temaet for årets By Night naturligvis USA, butikker og spisesteder vil lade sig inspirere af det store land mod vest, og ved Sportigan i Adelgade vil den fynske amerikanerbil-klub line op med et udvalg af de sejeste flydere.

Mens et præsidentbesøg naturligvis ikke er sædvane i et By Night-program, er andet, som det plejer at være, når handelsstandsforeningen inviterer til fest i gaden, og butikkerne holder åbent til klokken 23.

Således vil der i området omkring Manneken være aktiviteter for børnene med hoppeborg, high jumper, karrusel og optræden af Cirkus Fyr og Flamme.

Der bliver også mulighed for at komme ud at køre med det lille tog Magnus med afgang fra Meny mellem klokken 16 og 21 og med en hestevogn med afgang fra Manneken mellem klokken 17 og 21.

By Night-tema: Donald Trump til topmøde i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce