Ib's er for alvor kørt i garage, og porten lukket. For weekendernes musik- og dansetempel for de unge i Otterup og omegn åbner ikke igen.

Der bliver ikke tændt til endnu en aften med pulserende diskolys i farver, hakkende stroboskoplys i hvidt og en dunkende bas styret fra mikserpulten bagest i garagen fra cirka midnat til klokken fem morgen.

Ejerne af Ib's Garage, som til slut hed Miami, Poul Erik Jeppesen og Ole Tolderlund, har valgt at lukke det navnkundige diskotek.

I et kvart århundrede har det holdt gang i festen både inde- og udenfor i midtbyens gader.

- Vi vil ikke mere. Det kan øjensynligt ikke længere gå med nye forpagtere, som kommer udefra og hele tiden skifter.

- Det skal være lokale, og jeg har ikke tiden eller kræfterne til den slags længere, bemærker Poul Erik Jeppesen alias "Polle".

I stedet vil ejerne leje garagen i Bredgade ud til andre formål. Det kan være depot eller lager alt efter behov og ønsker.

Læs mere i Fyens Stiftstidende onsdag og på Mitfyn.dk.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.