Erik Jensen fik nok, da indbrud nummer fire på 10 år gik i gang. Men jagten på tyvene var måske ikke helt efter bogen, erkender han.

Otterup: Hvad får en familiefar til at køre helt alene ned i et isoleret industrikvarter for at stoppe et indbrud? Erik Jensen summer over spørgsmålet.

- Det var nok lidt impulsivt, men jeg syntes bare, at nu var det nok, siger han.

Indbruddet var det andet på kun to uger. Yderligere to indbrud har fundet sted de seneste 10 år. Tyvene går efter industrikaffemaskiner - blandt andet fra producenten Wittenborg.

Jeg ville bare ned og stresse dem. Når jeg har indbrud, koster det mig i selvrisiko, og jeg bruger en masse træls tid hver gang, som jeg kunne bruge sjovere.

Erik Jensen, ejer af Kaffeimperiet.

Erik Jensen bor selv i Otterup og kan være ved sin virksomhed på et par minutter. Derfor gik det hurtigt med at handle.

- Jeg ville bare ned og stresse dem. Når jeg har indbrud, koster det mig i selvrisiko, og jeg bruger en masse træls tid hver gang, som jeg kunne bruge sjovere, siger han.

Rystet familie

Erik Jensen kom i nærkontakt med tyvenes varevogn, men han nåede dog at se, at den ene var maskeret, og at der helt sikkert var tale om personer med anden etnisk baggrund.

- Maskinerne skulle uden tvivl have været sendt til udlandet, hvor nogen er ligeglade med, hvordan de er fremskaffet, siger han.

Erik Jensen er ikke videre mærket af den dramatiske oplevelse. Alle de gange, hvor han har haft indbrud, er han kørt alene af sted.

- Min familie er noget mere rystede end jeg. De kunne jo ikke få fat på mig, fordi jeg talte i telefon med politiet, fortæller han.

Erik Jensen føler sig sikker på, at det er de samme tyve, som stjal fra ham for to uger siden. Derfor er han tilfreds med, at han i samarbejde med politiet satte en stopper for dem.

- Jeg har det godt med, at de er fanget, siger han.

Se Erik Jensen fortælle om den dramatiske nat i videoen her:

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
5
På jagt: Direktør satte efter indbrudstyve

På jagt: Direktør satte efter indbrudstyve

3
Bestillingsarbejde: Sjællandske tyve gik efter industrikaffemaskiner

Bestillingsarbejde: Sjællandske tyve gik efter industrikaffemaskiner

Se videoen: Direktør kørte efter indbrudstyve

Se videoen: Direktør kørte efter indbrudstyve