Direktør med røde ører: Nyt byggeri på attraktiv sygehusgrund i Bogense på 2020-plan

Endnu har robotplæneklipperen masser af arbejde på den tomme byggegrund, og beboerne i Bogense Boligforenings lejligheder har en fin udsigt over vandet. Men i løbet af næste år regner Dan Mark Ejendomme med at begynde at bygge på grunden. Foto: Betty Rasmussen

Direktør med røde ører: Nyt byggeri på attraktiv sygehusgrund i Bogense på 2020-plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dan Mark Ejendomme regner med næste år at sætte gang i byggeri på den resterende del af den tidligere sygehusgrund i Bogense. - Vi har ikke kunnet få økonomi i det før nu, siger direktøren.

Bogense: Næste år går ejendomsselskabet Dan Mark Ejendomme i gang med at bygge på den resterende del af den grund på Rolighedsvej, der tidligere husede Bogense Sygehus, og hvor Bogense Boligforening har bygget Sct. Anna Park med 36 lejligheder fordelt på fire huse.

Det er i hvert fald forventningen hos direktør i Dan Mark Ejendomme Michael Willaume.

- Bogense står på vores byggeprogram for 2020, siger Michael Willaume, der ikke mere konkret kan sige, hvornår på året, han forventer, at byggeriet kan gå i gang, eller hvilken type boliger og hvor mange, det ender med.

Det er ikke første gang, Michael Willaume erklærer, at Dan Mark Ejendomme er meget tæt på at bygge på grunden, som ejendomsselskabet købte i 2010 for omkring 12 millioner kroner. Med i handlen var også de gamle sygehusbygninger, der siden er revet ned.

- Vi har udfærdiget et projekt med 50-60 lejligheder på mellem 80 og 120 kvadratmeter, sagde han i august 2015 til Fyens Stiftstidende. Dengang forventede direktøren, at den tidligere sygehusgrund tæt på kysten i løbet af to-tre år ville være forvandlet til et attraktivt boligområde med en kombination af private udlejningslejligheder, ejerlejligheder, almennyttige boliger og måske også ferielejligheder.

Undskyld

Indtil nu er kun planen om almennyttige boliger realiseret med Bogense Boligforenings afdeling Sct. Anna Park, der var klar til indflytning i slutningen af 2017, mens resten af grunden ligger hen som en stor græsplæne.

- Ja, jeg har røde ører. Det er ikke det, jeg er mest stolt af. Jeg har for et år siden afleveret en undskyldning til borgmesteren og til kommunaldirektøren og beklaget, at vi ikke kunne få økonomi i et byggeri, fortæller direktør Michael Willaume.

- Vi havde forventet, at vi kunne starte i direkte forlængelse af boligforeningen, for der var jo lagt op til, at Nordfyns Kommune gav tilskud til boligselskabet, og så skulle vi bygge de private boliger bagefter. Men på det tidspunkt var det svært, at få økonomi i det, men det ser ud til at være blevet lidt bedre nu, siger Dan Mark-direktøren.

Ifølge lokalplanen for området er der mulighed for, at den nye bydel kan rumme godt 90 boliger.

Direktør med røde ører: Nyt byggeri på attraktiv sygehusgrund i Bogense på 2020-plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce