Dilettant med et knips

Det unge par Jette og Otto får en check af Ottos far som hjælp til deres mekanikerregning. Men alt er ikke, som det ser ud, når dilettanterne går på scenen i Egense. Foto: Thomas Gregersen

Dilettant med et knips

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Norup og Omegns Borgerforenings dilettanter har indtaget Sneglehusets scene i Egense.

Hvis du under årets dilettantforestilling føler, dine øjenlåg blive tungere og tungere, så er det med sikkerhed ikke fordi tosserierne på scenen er kedelige, men måske fordi du er modtagelig over for hypnose.

Selvom de glade amatører på dilettantholdet i Egense har været ude i flere udskiftninger på rollelisten under årets prøver, er det hele nu ved at tage rigtig god form inden premieren fredag den 26. januar.

Stykkets titel afslører ikke så forfærdeligt meget af handlingen, men instruktør Pernille Wagner løfter gerne sløret for, at publikum blandt andet får lov at møde en af de kendte karakterer fra holdets tidligere forestillinger. Det er det røde landpostbud Titter, der også spiller en central rolle i årets intriger og komiske forviklinger på scenen.

"Et svips med et knips" - er den noget kryptiske titel på 2018-udgaven af dilettantforestillingen i Norup og Omegns Borgerforening, men den henviser til, at en del af handlingen udspiller sig omkring mere eller mindre vellykkede tilfælde af hypnose - og måske en stor lottogevinst.

Som sædvanligt er det hele fyldt med misforståelser, intriger, sladder og nogle ikke alt for begavede og ærlige mennesker i en karikatur af udkantsdanmark.

Der er premiere med spisning fredag den 26. januar klokken 18.30. Lørdag den 27. januar serveres der en teaterplatte fra klokken 19, og søndag den 4. februar er det sidste chance for at opleve dilettanterne i år. Det sker til en eftermiddagsforestilling med kaffe og lagkage klokken 14.

Forestillingen spiller på scenen i Sneglehuset i Egense. Eller Fyrtårnet, som det vist hedder nu.

Tilmelding kan ske på telefon 28126112 eller 22541244.

Instruktør Pernille Wagner følger løjerne på scenen sammen med
Instruktør Pernille Wagner følger løjerne på scenen sammen med "postbudet Titter", der venter på at skulle på scenen. Foto: Thomas Gregersen

Dilettant med et knips

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce