Det skal være løgn: Ungdomshåndbold i Otterup er reddet

Formand for børne- og ungdomsafdelingen i Otterup HK Stine Larsen, her sammen med træner Jeppe Andersen, kan glæde sig over, at det gav pote at slå alarm om en faretruende lukning. Nu kan hun og resten af bestyrelsen spille bolden videre til syv nye frivillige. Arkivfoto: Magnus Harkjær

Det skal være løgn: Ungdomshåndbold i Otterup er reddet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv lokale har meldt sig parate til at tage over efter den nuværende bestyrelse i børne- og ungdomsafdelingen i Otterup HK. Dermed er en truende lukning afværget.

Otterup: Håndboldglade børn og unge i Otterup kan ånde lettet op. En truende lukning af børne- og ungdomsafdelingen i Otterup Håndboldklub er afværget, efter at syv lokale har meldt sig som villige til at holde bolden i spil, når hele den nuværende bestyrelse som bebudet takker af ved generalforsamlingen sidst i august.

- De syv har set vores opslag på Facebook (om en mulig lukning af afdelingen, red.) eller læst om det i avisen, og så har de tænkt, at det skal være løgn.
www.fyens.dk/nordfyn/Otterup-Boerne-og-ungdomshaandbold-risikerer-at-lukke/artikel/3224885

- Nogle er forældre til spillere, nogle tidligere trænere og en har tidligere spillet i klubben og er vendt tilbage til byen efter en del år, og de har som gruppe henvendt sig og sagt, at de er klar til at tage handsken op, fortæller en glad nuværende, men snart forhenværende formand Stine Larsen.

De syv redningsmænd og -kvinder arbejder foreløbig sammen med den nuværende bestyrelse frem til generalforsamlingen den 27. august, så de kan blive fortrolige med, hvad bestyrelsesarbejdet indebærer og være med til at få det nye trænerteam på plads.

For samtidig med at en ny bestyrelse er vej, kan klubben også glæde sig over, at der trods udsigt til spillermangel alligevel bliver hold på alle årgange. Dog kunne de tilmeldte U12-piger godt bruge lidt flere at spille sammen med.

- Vi er simpelthen så glade. Det er så fedt at opleve den opbakning, vi har fået, så nu har vi igen fokus på, at i Otterup Håndboldklub skal der være et hold til alle, siger Stine Larsen.

Nu er bestyrelsen i fuld gang med at finde trænere til alle holdene. Og med hjælp fra den nye syv-bande, er de nu flere om at kende til træneremner.

Det skal være løgn: Ungdomshåndbold i Otterup er reddet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce