Det er altså sværere end man tror


Det er altså sværere end man tror

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STAVGANG: Senioridræt inviterede i går til en prøvetur i moderne motionsform
BOGENSE: Siden sankthans har en flok motionister - primært kvinder - hver tirsdag sat det lange ben foran og er vandret af sted med støtte af to stave.

I går havde Senioridræt Bogense, som står bag, inviteret alle, der havde lyst til at prøve denne forholdsvis nye modedille inden for motion, til at komme.

Man havde sørget for stave til dem, der ikke havde medbragt deres egne, og instruktører til at hjælpe folk i gang. Og omkring 25 mennesker - en enkelt mand og kvinder for resten - havde taget imod invitation.

Man glemmer man går

- Det siges, at vi får mere bevægelighed i hele kroppen. Jeg synes også, man kan gå længere, for man glemmer helt, at man går, sagde Inger Dehlbæk, der var en af de erfarne stavgængere ved træffet i går.

- Ja, ja. Det sker selvfølgelig, at folk siger: Har I ikke glemt skiene. Men lad dem dog, de ved jo ikke bedre. Og det er forbavsende så hurtigt, man lærer det, supplerede Selma Nørhede.

Helt så nemt mente nu ikke alle lige, det var at få gang i det rigtige sving med ben og stave.

- Benene er i vejen, mente en af deltagerne.

Kamelgang

Andre havde svært ved at få staven sat frem i modsat side af det ben, der var foran.

- Du går pasgang, lød kommentaren fra en af instruktørerne.

- Det er måske, fordi jeg er noget af en en kamel, mente nybegynderen.

Der var dog ingen tvivl om, at deltagerne havde en dejlig formiddag på stadionanlægget og i Fredskoven, hvor motionen foregik i går.

Arrangørerne varslede, at alle kunne få et par prøvegange - men at man da også gerne ville have flere medlemmer til senioridrætten.

- Det er godt at komme ud at røre sig, mens man kan - og at holde sig i gang. For det er vel bedre at gå med to stave og en rygsæk, end at trille af sted med en rolator, som en af lederne formulerede det.

Det er altså sværere end man tror

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce