Der var mistanke om overgreb hos dagplejer

Nordfyns Kommune ville ikke undersøge mistanke om overgreb på etårig i dagplejehjem på Nordfyn. Dagplejerens kæreste var dømt for pædofili.

Der var mistanke om overgreb hos dagplejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfyns Kommune ville ikke undersøge mistanke om overgreb på etårig i dagplejehjem på Nordfyn. Dagplejerens kæreste var dømt for pædofili

Endnu en forælder, der har fået sit barn passet hos en dagplejer på Nordfyn, hvor en dømt pædofil har boet, står i dag frem i Fyens Stiftstidende.

Moderen har tidligere henvendt sig til kommunen med en mistanke om, at dagplejerens kæreste har forgrebet sig på hendes etårige søn. En mistanke, som kommunen valgte at ignorere.

Henvendelse kom inden, at hun i Fyens Stiftidende kunne læse, at dagplejerens kæresten er pædofil. 

Tre måneder inden moderen gik til kommunen med sin mistanke, var hendes etårige søn pludselig begyndt at reagere voldsomt, når han skulle hen til dagplejeren.

- Han kunne gå fuldstændigt i hårdknude og fik store hysteriske anfald på vej til dagplejeren i bilen, fortæller den unge mor til avisen.

Hun fik derfor mistanke til kæresten, der var begyndt at komme i hjemmet.

Mellemlederen fortalte hende, at hun bare skulle være glad for, at dagplejeren var stoppet, og afviste at undersøge sagen yderligere.

Den samme mellemleder har, ifølge en anden forælder, som stod frem i avisen i går, tidligere modtaget to lignede henvendelser.

Det har dog ikke været muligt at få en kommentar fra mellemlederen. Leder af dagplejen Birgit Vingborg ønsker ikke at udtale sig.

Samtlige forældre med børn i dagpleje på Nordfyn og dagplejeree, der er ansat hos kommunen, er blevet inviteret til et møde på Otterup Rådhus senere i dag, torsdag.

Der var mistanke om overgreb hos dagplejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce