Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet lørdag aften i Søndersø.

Et halvt hundrede Søndersø-borgere mindedes lørdag aften den 78-årige Helen Jensen, der blev fundet død tidligere på dagen, efter at have været forsvundet sporløst fra sit hjem i Søndersø siden 25. januar.

For en stor del bestod forsamlingen af de mennesker, som på frivillig basis i snart en måned intenst har ledt efter den forsvundne kvinde.

De tændte levende lys i byparken, sang ”Altid frejdig når du går,” holdt et minuts stilhed og fik over en kop kaffe talt med hinanden om de seneste triste eftersøgningsuger.

I følge Ulla Simonsen, som samen med sin mand Benny Hansen, tog initiativet til og koordinerede den frivillige eftersøgning, var det en følelsesladet sammenkomst.

- Men det var også en god måde at få lukket det kapitel. Benny og jeg holdt en kort tale, hvor vi takkede de mange, der har deltaget. For selv om det var på en kedelig baggrund, har vi trods alt kunnet glæde os over et helt utroligt sammenhold her i lokalsamfundet, siger hun.

Helen Jensen blev fundet tilfældigt på en mark ved Langager, to en halv kilometer fra sit hjem i Søndersø.

Hun blev ikke fundet af hverken politi eller frivillige eftersøgere, men af to mænd, der var ude at gå tur.

Helen Jensen, der var dement, er omkommet på tragisk vis. Hun har ikke været udsat for en forbrydelse, fastslå politiet.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

1
Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente

Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente

29
Efter en måneds eftersøgning: Forsvundne Helen er fundet død

Efter en måneds eftersøgning: Forsvundne Helen er fundet død