Debut-cd fra Gerskov-duo


Debut-cd fra Gerskov-duo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MUSIKALSK: The Country Danes har indspillet duoens 11 favoritnumre i Århus-studier
GERSKOV: Bevæbnet med Winchester-rifler.

Iført lange frakkeskøder, lædertøj og cowboystøvler mens solen går i seng bag bakkerne og farver himlen og ørkenen orangerød.

I forgrunden sidder Susan Ray og Kim Dane fra Gerskov.

Sceneriet er som taget ud af det vilde vesten fra den gang indianerne stadig havde patent på den amerikanske prærie og de hvide nybyggere havde travlt med at kolonisere landet vest for Boston.

Coveret til countryduoens nye cd-udgivelse - i øvrigt den første af slagsen fra duoen.

Illusionen om country & western er da også skabt af sønnen Jacob på 16 år, der har illustreret flere bøger. Han er på efterskole i Thy, men har kreeret omslaget til cd'en og kalder sig i øvrigt ved kunstner navet Tex Willer.

- Han er lige så grebet af countrymusikken som vi er, siger Susan og Kim fra sofaen i det lille hjem på Gerskovvej.

Indhegningen med heste på den anden side af vejen, og de to vognhjul oser af landlig idyl. Og det er her, at duoen henter inspiration og lader op til deres mange musikalske job rundt om i landet - fra Reventlow-kræmmermarked til Hillerød og Stevns.

- Country og linedance er på vej op. Vi mærker en stigende interesse for den slags musik, siger duoens impresario, John Vogt.

Efter seks år på vejene blev det fornylig muligt at tage turen til studierne i Århus for at indspille en cd med klassiske countrynumre.

Kloakfirma som sponsor

- Vi har valgt 11 sange, som ligger os nærmest. Nogle som vi altid spiller, når vi er ude, fortæller duoen, der kan spille solen i seng med over fem timers repertoire.

Årsagen til, at den nye cd er en realitet, er udelukkende firmaet Dansk Kloak Service ved Erik Andersen.

- Vi spillede til en privat fest på restaurant Kastrup Fortet.Og Erik Andersen besluttede at han ville sponsere udgivelsen, fortæller countryparret.

De måtte kort efter synge á capella i en kirke på Amager.

- Hans hustru Lydia afgik ved døden, og vi sang Amazing Grace, der er med som bonus nummer på cd'en og tilegnet Lydia, fortæller Susan.

Hærværk på bussen

Duoen har haft travlt hele sommeren, og især Sjælland og Lolland-Falster har haft besøg af duoen og campingbussen. Fornylig blev den firehjulede ramt af hærværk under Randers Festuge og sendt til tælling.

- Vi kan ikke undvære bussen. Vi bruger den også til at overnatte i under vores jobs, bemærker Kim, der håber at den snart ruller på vejene igen.

Men indtil da må de bruge en trailer, når de skal på job. Det gælder blandt andet det næste arrangement på Frederiksberg Plejehjem i København, eller når musikken skal spille på Østrup Præstegård i november.

Med sig i bagagen har de nu cd'en, med ørehængere sunget af Alan Jackson, Kris Kristofferson og Willie Nelson.

Debut-cd fra Gerskov-duo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce