Debat: Forfærdelig lugt


Debat: Forfærdelig lugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfyn. 

Svineproduktion

Nordfyn: Kære Nordfyns Kommune. Jeg skriver til jer for at gøre opmærksom på de lugtgener, vi udsættes for i forbindelse med svinebedriften Tevringevej 5, Morud.

Lugten er forfærdelig påtrængende. Vi kan smage den. Den kradser i halsen dagligt. Jeg er i behandling for forhøjet blodtryk. Det stiger i takt med, at lugtgenerne stiger. Og det er vel at bemærke ikke af raseri, men fordi lugten påvirker krop og åndedrættet på en meget ugunstig måde.

Det er langt fra sådan, at vi gør det idyllisk at bo på landet. Vi har boet her i 23 år og ved godt, at der skal gylle på markerne og så videre. Vi har dog ikke i flere år kunnet tørre vores tøj udenfor. Lugtgenerne fra svinebedriften er så anmassende, at den ødelægger vores livskvalitet.

Sidder vi en aften efter endt arbejdsdag og ser tv, er denne lugt uudholdelig. Åbner vi et vindue på grund af varmen eller for at lufte ud, bliver rummene fyldt med udslip-griselugten. Hygger vi os med venner under parasollen, får vi denne lugt i halsen. Vågner vi om natten, er lugten der også. Vi har de lugtproblemer døgnet rundt, ude som inde.

For at lade jer forstå, hvad jeg taler om, vil jeg gerne invitere et par af repræsentanterne for sagen om svinebedriften til kaffe og en lugtprøve. For det kan ikke være rimeligt, at Nordfyns Kommune ikke har sine medborgeres sundhed og trivsel mere på sinde.

Debat: Forfærdelig lugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce