De unges aften: Ungdommen fyldte markedsteltet

Danni Kastberg er en glad formand for Otterup Håndboldklubs Venner. Fredagens satsning på fest for de unge blev en stor succes, og weekendens vejr er noget nær perfekt markedsvejr. Foto: Birgitte Carol Heiberg

De unges aften: Ungdommen fyldte markedsteltet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det store telt på Otterup Kræmmermarked var fyldt fredag aften, da blandt andre Bro og Toomanylefthands fyrede op under festen.

Otterup: Otterup Håndboldklubs Venner, der står for det store kræmmermarked på markedspladsen ved Horsebækvej, satsede i år massivt på at trække ungdommen til fest på pladsen fredag aften.

Musikken for den yngre del af publikum var rykket til det store telt, mens den lidt mere stilfærdige musik havde scenen i Erik's telt.

Og den satsning var i den grad noget, der smagte det unge publikum, der fyldte teltet, mens Bro, Blak, Johnson, Toomanylefthands og Greendahl serverede musikken, og baren serverede shots og breezere.

- Det blev en succes, så det er kommet for at blive, fastslår en glad formand for OHK's Venner, Danni Kastberg dagen derpå.

- Vi havde fjernet de fleste af bordene, så der var plads til flere, og teltet var proppet, fortæller formanden lørdag eftermiddag, hvor han stadig har til gode at opleve, om forventningen om, at teltet vil blive profyldt igen lørdag aften, går i opfyldelse. Men sådan plejer det at være, når Stig Rossen og Vennerne tænder festen og nostalgien, og Jørgen de Mylius tager over, når lørdag bliver til søndag.

Omkring 4500 købte billet til markedspladsen fredag, hvilket er tilfredsstillende for formanden, der i det hele taget går rundt og ser både glad og afslappet ud lørdag eftermiddag.

Søndag på markedet
Markedspladsen ved Horsebækvej åbner klokken 8 med gratis morgenbord i Erik's Telt.Klokken 10 åbner kræmmerpladsen og tivoliet.

Fra 12 til 13 er der sildebord i Erik's Telt og Royal Garden Jazzband spiller i teltet.

Klokken 17 er det hele slut for i år.

Perfekt markedsvejr

Også vejret har en stor andel i formandens tilfredse mine. Det er noget nær perfekt markedsvejr, et par og tyve grader og for blæsende til, at stranden frister.

Til gengæld kan de omkring 100 boder måske friste med alt fra tøj, tasker i næsten ægte læder, sko, tilbud på en ny bilforsikring, tre spegepølser for 250 kroner, en cd-collection med Kirsten & Søren eller en stak dvd'er med kriminalkommissær Barnaby, hvis man ikke skulle få nok af tv-genudsendelserne.

Kræmmermarkedet fortsætter søndag blandt andet med det traditionelle sildebord og jazzmusik i Erik's Telt.

De unges aften: Ungdommen fyldte markedsteltet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce