DSIO slog Krogsbølle og tog oprykningskampene

Krogsbølle (billedet) ville gerne have drillet DSIO, men tabte og så snuppede DSIO oprykningen. Arkivfoto: Arne Rasmussen

DSIO slog Krogsbølle og tog oprykningskampene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold, Fynsserien Damer, DSIO-Krogsbølle G&IF 27-23 (14-7):

Krogsbølle, som primært består af nogle rutinerede spillere med divisionsfortid i bl.a. Otterup HK, havde ifølge DHF fraskrevet sig oprykningsmuligheden inden sidste opgør mod DSIO. Tiden er simpelthen ikke til 3. divisionshåndbold!

Derfor kunne de spille helt frit og sportsligt korrekt mod DSIO i den direkte kamp om den anden oprykningskampplads i rækken. Fåborg havde snuppet den første via førstepladsen.

Men tirsdag aftens sene opgør blev på DSIO’s præmisser. Især før pausen manglede Krogsbølle tempo og de tekniske fejl stod i kø, hvilket betød en 14-7 føring til DSIO.

En konstruktiv pausesnak fik justeret Krogsbølles forsvar og de vandt faktisk anden halvleg, hvor de flere gange var oppe og snuse til DSIO, nede med kun tre mål. Uden dog at få helt fat i DSIO, som med en sikker 27-23 sejr kunne snuppe oprykningen.

For Krogsbølle var målscorerne Maria Højmark Madsen med 8, Anita Andersen 7, Ditte Bruntse Rasmussen 3, Maiken Søndergaard 2 mens Stella Vilhelmsen, Julie Kjær og Simone Nielsen kom på hver 1.

Den ene Krogsbølletræner, Anita Andersen, opsummerede efter nederlaget:

-Vi fik kun i glimt fundet vores gode spil frem. Men i 1. halvleg kunne vi hverken kaste elle gribe. Det var halvsæsonens sidste turneringskamp og set i det store billede, så er 8 sejre og 3 nederlag absolut godkendt - det er vi stolte over. Nu må vi videre. På tirsdag står vi i semifinalen i Fynske Cup (pokalturneringen, tirsdag d. 10.4 ude mod Hårby.red) og der skal vi finde vores gode spil frem, lød det afklaret fra Krogsbølletræneren.

AR

DSIO slog Krogsbølle og tog oprykningskampene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce