Lunde: Klubkassen i Lunde Gymnastik og Idrætsforening kan snart se frem til en opfyldning. For på lørdag den 12. august køres det årlige sponsorcykelløb kombineret med forskellige aktiviteter for børn på p-pladsen ved forsamlingshuset og en fællesspisning om aftenen.

- Vi plejer at have et overskud på omkring 25.000 kroner på arrangementet, fortæller kasserer i foreningen, Gunner Andersen.

Sponsorcykelløbet Tour de Lunde afvikles fra klokken 13.30 med udgangspunkt fra forsamlingshusets p-plads.

Børn op til 13 år kører deres løb på en strækning på Lunde Bygade fra klokken 13.30 og cirka tre kvarter frem, hvor vejen vil være spærret.

Når børnene er færdige, tager de voksne cykelryttere over, og de kører en times tid på en rundstrækning på 2,3 kilometer, og det er så her, at sponsorerne kommer ind i billedet, for cykelrytterne har på forhånd sikret sig sponsorer, der enten har tegnet sig for et fast beløb eller et beløb pr. kørt kilometer.

Lørdag aften er der fællesspisning i forsamlingshuset.

- Sidste år var vi cirka 80, og det satser vi da også på at blive i år, siger Gunner Andersen. (bett)

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.