Coach og konsulent for FN

Jeg har taget min gamle musikerbaggrund op og laver performance coaching for musikere, siger Nynne Bernstorff Rankløve, der har indrettet sit arbejdsværelse på første sal i det tidligere godskontor på Gyldensteensvej. Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Coach og konsulent for FN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nynne Rankløve vil i det nye år satse mere på coaching især af musikere, men fortsætter også med konsulentopgaver og gårdbutik.

Bogense: Coaching bliver det store arbejdsmæssige fokusområde for Nynne Bernstorff Rankløve i 2018, selv om hun også fortsætter med firmaet Noble Consulting, som hun og Peter Bernstorff oprettede, da de flyttede tilbage til Danmark efter en årrække i udlandet. Og især coaching af musikere.

- Jeg har taget min gamle musikerbaggrund op og laver performance coaching for musikere, fortæller hun, der håber at få et samarbejde i gang med Syddansk Musikkonservatorium i Odense og måske arrangere workshops i Odeon.

- Performance coaching er noget, alle mennesker kan bruge, men jeg vil lave noget, der er udviklet primært til musikere.

Gennem firmaet Noble Consulting har hun konsulentopgaver for FN og for ngo'ere (ikke statslige organisationer), hvor hun blandt andet rådgiver om forretningsudvikling med fokus på bæredygtighed og hjælper med fundraising.

Sidste sommer åbnede Nynne Rankløve og Peter Bernstorff en gårdbutik i tilknytning til deres hus, hvor de primært solgte produkter fra Gyldensteen, og den fortsætter i det nye år, men måske på en lidt anden måde.

- Jeg tror, det ender med, at vi især vil holde åbent omkring events og så satse på onlinebutikken også, men det lægger vi strategi for lige nu, fortæller Nynne Bernstorff Rankløve på vej mod endnu et arbejdsår, hvor mange af arbejdsopgaverne klares fra computeren i arbejdsværelset på Gyldensteensvej.

Coach og konsulent for FN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce