Castors venner har skudt indsamling i gang

Hvis det nordfynske turistskib M/S Castor skal tilbage på vandet inden næste sæson, skal der samles godt 300.000 kroner ind. Arkivfoto: Thomas Gregersen

Castors venner har skudt indsamling i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdet med at gøre det gode skib Castor søklart efter branden løber op i en lille million kroner. Nu skal der samles penge ind.

Bogense: - Vi skal have alle gode kræfter i gang, fortæller Erik Hansen, der er tidligere sjakbajs på Castors legendariske bundhold, som klargør skibet i forbindelse med dets årlige værftsbesøg.

Efter at Erik Hansen ellers for nogle år siden stoppede som frivillig, er han vendt tilbage for at hjælpe efter den alvorlige brand, der ramte træskibet i september.

Ifølge et overslag på udgifterne står det nu klart, at skibet udover forsikringssummen på 600.000 kroner skal ud og finde cirka 300.000 kroner mere. Hvis det skal lykkes for de frivillige bag M/S Castor at få den 82-årige skude på ret køl igen, er man derfor nødt til at have hjælp.

- Castors Venner har startet en officiel indsamling, som efter reglerne er blevet anmeldt til indsamlingsnævnet. Dermed har vi officielt skudt kampen for Castor i gang, fortæller Erik Hansen.

Tiltag på vej

Sammen med Kjeld Bruun og Otto Wilhelm-Kaalund udgør han den gamle kerne bag Castors Venner, og her har man en række spændende tiltag på bedding.

- Der bliver arbejdet på så mange planer lige nu. Bestyrelsen og alle de frivillige omkring skibet knokler for at få det til at lykkes, siger Erik Hansen.

Det indsamlede beløb sættes ind på en konto, hvor pengene er låst til reperationsudgifter.

Castor bliver ikke sendt på værft, før bestyrelsen bag skibet er sikre på at kunne betale for arbejdet, og hvis skibet skal være klar til sæsonen 2019 haster det med at få midlerne i hus.

- Castor skal afsted i starten af det nye år, så alle beløb er velkomne. Både små og store, siger Erik Hansen.

Man kan indbetale sit bidrag på den særlige konto i Nordfyns Bank reg. 6860-1190256 eller Mobilpay 20 16 13 99.

Castors venner har skudt indsamling i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce