Manglende afskrivninger de seneste år er årsag til, at Bogense Strand Camping sidste år endte med et minus på 11 millioner. Men driften af campingpladsen giver overskud, og campisterne strømmer til

Trods et underskud i det seneste regnskab på næsten 11 millioner kroner er der ingen bekymrede miner hos ledelsen af Bogense Strand Camping.

Tværtimod vokser optimismen i takt med antallet af forudbestilte sæsonpladser, der i år topper med godt 250 pladser før sæsonåbningen på fredag den 18. marts.

- Det er ren regnskabsteknik, forklarer advokat Lars Møgelvang Hansen, der er formand for aktieselskabet, der ejer campingpladsen.

Underskuddet skyldes af- og nedskrivninger på 12,5 millioner kroner, mens selve driften af campingpladsen giver et overskud på godt 6,5 millioner.

- Vi har valgt at skrive pladsens værdi ned til det, vi mener, den er værd, forklarer bestyrelsesformanden.
Det er ikke sket de seneste år, hvor der er afskrevet mindre end to milioner kroner om året.

Ny ledelse i 2013

Aktieselskabet, der ejer campingpladsen, er ejet af Peter Truelsen, der i sommeren 2013 på grund af sygdom måtte opgive selv at drive campingpladsen tæt på by og strand.

I stedet blev ledelsen lagt i hænderne på en trojka af garvede campingfolk med Peter Lützen som direktør.

Siden er driften ifølge ledelsen kommet ind i god fremdrift. For eksempel er antallet af solgte sæsonpladser steget fra 65-70 i 2013 til flere end 250 i år.

I Fyens Stiftstidende onsdag kan du læse mere om Bogense Strand Camping.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.