Campingfolket er vilde med Bogense

Klar til at byde årets campister velkommen. Lejrchef Kim Petersen flankeret af sin kone og kollega Susanne Petersen (th) og campingpladsens receptionistelev Camilla Larsen, der netop har været i semifinalen ved DM i Skills, hvor unge elever dyster mod hinanden i forskellige brancher. Foto: Thomas Gregersen

Campingfolket er vilde med Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man kan bruge påsken som forudsigelse for den kommende turistsæson, så bliver det en travl en på Nordfyn.

Bogense: Normalt bliver påsken regnet som lavsæson, og typisk er det en periode, hvor campingfolket booker i sidste øjeblik, når de har tjekket vejrudsigter. Men i år har Bogense Strand Camping helt usædvanligt kunnet melde alt udsolgt for både feriehytter og pladser.

- Det er faktisk et stykke tid siden, at vi måtte sige stop for bookinger i påsken, og der er rigtigt tæt på at være udsolgt omkring pinse, hvor vi i år får både kristihimmelfart, grundlovsdag og pinse lige oven i hinanden, fortæller lejrcheferne Kim og Susanne Petersen, der kom til den femstjernede nordfynske campingplads for et år siden.

Pladsen bliver lige i øjeblikket kimet ned af campister, der enten ønsker at bestille i påsken eller forlænge deres ferie med flere dage.

- Det er rigtigt kedeligt at måtte sige nej, men vi har 300 fastliggere, der stort set alle er ved at være kommet. Så har vi cirka 110 pladser at gøre godt med, og de er solgt, siger Kim Petersen.

Han er ikke i tvivl om, at selve Bogense by har en stor del af æren for interessen fra campisterne.

- Vi har et godt samarbejde med blandt andet Bogenses meget aktive handelsstandsforening, og byen har generelt mange store arrangementer. Samtidig har vi kunnet ansætte en receptionistelev, som har givet mig mulighed for at lægge flere timer i markedsføringsarbejdet, fortæller lejrchefen.

Stadig få pladser i Hasmark

Campingbranchen havde et forrygende 2018, der var hjulpet godt på vej af årtiers længste og varmeste danske sommer. Faktisk var camping den overnatningsform, der bidrog mest til væksten i dansk turisme sidste år, og de positive tal var tiltrængte efter flere års nedgang på landsplan.

Selvom Bogense Strand Camping har måttet melde udsolgt i påskeugen, så er der stadig mulighed for at trille campingvognen til Nordfyn. Hos Hasmark Strand Camping, der ligesom pladsen i Bogense ejes af Lars og Mette Skifter, har man stadig nogle få ledige pladser til påsken.

Campingfolket er vilde med Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce