Camping som da farfar var knægt


Camping som da farfar var knægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LINDØHOVED:Her er ingen swimmingpool, ingen vaskemaskine, legeredskaber eller køkken med moderne hjælpemidler.

Her er toilet og bad - og et tag, man kan gå i ly under, hvis det regner for meget. Men ellers er der blot et stykke græs, et bord med bænk - og en forrygende udsigt over den lille bugt ved Lindø.

Vi er på naturcampingpladsen hos Bodil og Jørgen Rasmussen.

- Da vi solgte køerne, kom jo ikke engang tankvognschaufføren forbi længere. Og det er ikke så tit, der ellers kommer folk helt herud. Så var det da rart, hvis der kunne komme nogen, man kunne snakke lidt med.

Sådan begrunder Jørgen Rasmussen, at han og hans kone Bodil for tre år siden besluttede at lave en naturcampingplads ved gården i det naturskønne område.

- Men der var nu også en hel del, der i forvejen kom og spurgte, om de måtte slå teltet op her, lægger Jørgen Rasmussen til.

Den lille plads er ikke overrendt. Jørgen Rasmussen skønner, at omkring 50 mennesker i løbet af en sæson slår pløkkerne i på hans græsmark.

Den fineste plads

I år har der været et enkelt hold tyskere, men ellers er det mest danskere, der camperer på Lindøhoved.

I går var familien Karla og Susanne Rasmussen og Alcides Braga fra Århus at finde på stedet.

- Siden Karla var to år, har vi hvert år været på cykel- og campingferie. I år cykler hun for første gang selv, fortalte Susanne Rasmussen.

- Vi er til rigtig naturferie. Vi synes at campingpladser som denne er de fineste. Det er simpelthen hyggeligt, lyder det samstemmende fra familien.

Den tog toget til Odense og cyklede mandag til Jersore. I går var det planen, at familien skulle have taget ebbevejen til Æbelø. Men det kolde vejr holdt den tilbage:

- Vi er bange for, at turen bliver for kold anstrengende for Karla, sagde Susanne Rasmussen. Alcides Braga grinede:

- Jeg kom hjem fra USA i sidste uge, og vejrudsigten lovede dejligt vejr hele denne uge. Jeg tror, vi sagsøger DMI, hvis der ikke snart kommer noget sol, lo han.

Camping som da farfar var knægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce