Frivillige åbner søndagscafé for ensomme i Bogense. Søstercafé i Otterup har måttet finde et større lokale

Bogense: Duften af friskbagt kage og friskbrygget kaffe vil tage imod, når der søndag den 22. november for første gang er søndagscafé for ensomme i Bogense og omegn.

Caféen bliver drevet af frivillige i et samarbejde mellem Frivilligcenter Nordfyn og Nordfyns Kommune, og tilbuddet er først og fremmest til dig, der mangler selskab til at komme igennem en søndag eftermiddag.

De frivillige har lånt caféen på Plejecenter Søbo til formålet, blandt andet fordi her er en ovn, og den vil en af de frivillige gerne bruge, så hun kan lokke med friskbagt kage.

Otterup-café med vokseværk

Søndagscaféen i Bogense, der har åbent fra klokken 14 til 17, er den anden i Nordfyns Kommune. I begyndelsen af oktober åbnede en tilsvarende café i Otterup, der er blevet så stor en succes, at den har måttet flytte til et større lokale.

Senere åbner også en café for ensomme i Søndersø.

To af de frivillige bag caféen i Bogense er 90-årige Inge Rasmussen og 26-årige Natscha Mclaughlin. Dem kan du møde i Fyens Stiftstidende fredag.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.