Den nye hal i Otterup rejser sig i øjeblikket af cementstøvet og skal efter planerne stå færdig i løbet af september. Men byggearbejdet, der blandt andet har lukket hele det gamle indgangsparti inde, kan godt mærkes i Bieler's Gourmet og Otterup Bowlingcenter, fortæller Ulrik Bieler.

Normalt er vinteren højsæson for indendørsaktiviteterne i bowlinghallen, men selvom der stadig er gang i spillet på banerne, så kan Ulrik Bieler konstatere, at der skal noget ekstra opmærksomhed til, for at trække folk indenfor.

- Vi har strøet en række arrangementer hen over foråret, hvor vi blandt andet har sammensat nogle gode familietilbud med bowling og spisning her i vinterferien, fortæller Ulrik Bieler.

Den anden marts er det gourmetrestauranten, der byder på toscansk aften med mad og vine i den helt gode ende.

- Det er en seksretters middag vi har fået op at stå i samarbejde med Kjær og Sommerfeldt og den lokale vinkender Erik Larsen. Her kommer gæsterne blandt andet til at kunne smage en meget sjælden Sassicaia fra 2003, fortæller Ulrik Bieler.

Senere i marts bliver trækplasteret en aften med eksklusiv fiskebuffet med blandt andet forårets første stenbidderrogn. Det finder sted den 23. marts.

  • Af: