Bullseye: Musikfestival på bisonfarm blev en succes

Bisionerne på Ditlevsdal Bison Farm kan formentlig også til næste år se frem til at få selskab af festivalgæster. Arkivfoto

Bullseye: Musikfestival på bisonfarm blev en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Henrik Ove, indehaver af Ditlevsdal Bison Farm, er i højt humør efter den to dage lange musikfestival. Økonomien hænger sammen, og det trækker op til en gentagelse næste år. Selv om beslutningen endnu ikke er taget.

Morud: Aldrig har der været flere musikfestivaler, og der er ingen garanti for, at man som ny festivalarrangør kan få fodfæste på markedet.

Det gjorde Niels Henrik Ove med Ditlevsdal Open Air. Status er, at omkring 1700 besøgte festivalen torsdag og fredag, og det betyder, at økonomien, blandt andet også hjulpet på vej af et stort ølsalg, hænger sammen.

- Jeg er i hvert fald sikker på, at vi ikke kommer til at tabe penge, siger Niels Henrik Ove.

Endnu er regnskabet ikke gjort endeligt op. Derimod hersker der ingen tvivl om, at facit hos gæsterne er, at de forlod festivalen i opløftet stemning. Niels Henrik Ove fortæller, at han endnu ikke har haft tid til at læse den strøm af positive tilkendegivelser, der er indløbet på mail og på sociale medier. Og som han under festivalen også modtog på mere direkte vis, hvor folk kom hen og sagde tak for måden, den blev afviklet på.

- Det er næsten til at blive helt høj af.

Alle sejl var sat til for at servicere gæsterne bedst muligt. Og det lykkedes, ifølge Niels Henrik Ove. Der var indkaldt rigeligt med personale, så man undgik lange køer til mad og drikke. Der blev løbende ryddet op på området, så der hele tiden var rent. Rigeligt med toiletvogne var der også tænkt på.

- Alt fungerede, konstaterer han, selvfølgelig også med tanke på festivalens centrale omdrejningspunkt; musikken. Konceptet med en blanding af talenter og kendte, danske navne faldt i publikums smag.

Optræk til gentagelse

Spørgsmålet "bliver der en gentagelse", blev fremsat af mange gæster allerede under festivalen.

- Det tror jeg da, men jeg vil godt vente med at garantere noget, før vi har lavet den fulde evaluering.

Ditlevsdal Open Air er kendetegnet ved, at der er god plads på festivalområdet med udsigt til bisoner i baggrunden, og sådan drømmer Niels Henrik Ove om, at det fortsat skal være.

- Der må gerne kommer lidt flere gæster, men vi skal ikke op at konkurrere med de store festivaler, siger han og tilføjer, at når og hvis, der bliver en næste gang, skal festivalen nok holdes fredag og lørdag i stedet for torsdag og fredag.

Bullseye: Musikfestival på bisonfarm blev en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce