Kun Nye Borgerliges enlige medlem af Nordfyns Kommunalbestyrelse står uden for budgetforlig, der underskrives tirsdag eftermiddag.

Nordfyn: Otte ud af ni partier/lister står bag næste års budget for Nordfyns Kommune.

Kun René Lundegaard fra Nye Borgerlige skriver ikke under på det budgetforlig, der bliver præsenteret på et pressemøde på Bogense Rådhus tirsdag klokken 15 af Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Det konservative Folkeparti, Nordfynslisten, Liberal Alliance og Enhedslisten.

De mange tal og ord om den nordfynske økonomi i 2018 og de kommende tre år er samlet under overskriften "Kernevelfærden i fokus".

Budgetforliget betyder, at der ikke røres ved skatteprocenten, og at der fortsat ikke er gebyr på at få behandlet en byggesag.

Forliget betyder, at der er afsat knap 81 millioner kroner til anlæg næste år og og knap 1,8 milliarder til driftsudgifter, mens kommunens likviditet i hele budgetperioden forbedres med 10,1 millioner kroner.

Fyens.dk følger op på budgetforliget i løbet af eftermiddagen.

 

 

 

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.