Brandfolk fra Otterup og Bogense kæmpede forgæves, da de forsøgte at redde et stuehus på Krogsbøllevej fra at udbrænde fredag ved middagstid.

- Der var ikke noget at gøre. Huset var totalt overtændt, da vi når frem, konstaterer indsatsleder Mads Buse, Nordfyns Beredskab.

Hverken beboerne ellers husets hund var hjemme da branden brød ud fredag formiddag.

Nyligt renoveret hus

Det to etager store stuehus i rødsten med tilhørende havestue var netop blevet renoveret af ejerne, som også står bag Lindegårdens Lystfiskersø og fodboldkrolfen ved Krogsbølle. .

De 12-13 brandfolk var fire timer senere stadig i gang med efterslukningen i røg og damp. De store mængder vand kombineret med kulde og varme gav anledning til ekstra damp under arbejdet.

Brandårsagen er fortsat ukendt, men der kan være tale om en kortslutning i en elektrisk installation.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.

Mere om emnet

Se alle
5
Årsagen ukendt: Stuehus er brændt ned på Nordfyn

Årsagen ukendt: Stuehus er brændt ned på Nordfyn