Brand stopper ikke stor fodboldfest

Flere end 500 personer har allerede sikret sig billet til Fynsk Fodbold Award 2018, og man nærmer sig derfor udsolgt. Arkivfoto: Arne Rasmussen.

Brand stopper ikke stor fodboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Branden i Otterup Hallerne får ikke konsekvenser for afviklingen af Fynsk Fodbold Award, oplyser DBU Fyn.

Otterup: Det fynske fodboldfolk kan ånde lettet op. For den voldsomme brand, der sidste weekend hærgede Otterup Bowlingcenter, får ikke konsekvenser for afviklingen af Fynsk Fodbold Award i Otterup Hallerne fredag d. 26. oktober. Det oplyser DBU Fyn på sin hjemmeside.

- Der gik da lige et sus gennem maven, da jeg læste om branden i medierne. Heldigvis er den hal, som awardfesten afvikles i, ikke ramt af branden. Det er bowlingcenteret og hallernes køkken, der er brændt, forklarer DBU Fyns administrationschef Claus Gramm Pedersen og fortsætter: - Vi har selvfølgelig været i dialog med den ansvarlige i Otterup Hallerne, og jeg har også været forbi deroppe. De har opsat et midlertidigt køkken og har garanteret os, at der fortsat kan afvikles fest i hallen. Det betyder, at vi fortsat kan gå og glæde os til festen fremfor at bekymre os om, hvorvidt vi overhovedet kan afholde den.

500 solgte billetter

Flere end 500 personer har allerede sikret sig billet til Fynsk Fodbold Award 2018, og man nærmer sig derfor udsolgt.

Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere og andre fodboldinteresserede. Foruden prisuddelingen byder aftenen på mad, kolde drikkevarer og underholdning med blandt andet komiker Andreas Bo og livemusik fra Peter AG og Danmarks bedste Gasolin-show, Peter & De Andre Kopier. Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk. Prisen pr. billet er 259 kroner - plus 10 kroner i gebyr.

Brand stopper ikke stor fodboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce