Borgmester om udflytningskritik: Underligt at direktøren blander sig

Borgmester Morten Andersen (V) havde ikke set det komme, at Dansk Sprognævns direktør officielt gik ud med kritik af flytningen til Bogense. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Borgmester om udflytningskritik: Underligt at direktøren blander sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester Morten Andersen (V) forstår ikke, at Dansk Sprognævns direktør Sabine Kirchmeier går i pressen med kritik over at skulle til Bogense.

Bogense: Det giver ikke mening, at Dansk Sprognævn skal flytte adresse fra Frederiksberg til Bogense. Sådan lød det fra sprognævnets direktør Sabine Kirchmeier, da regeringen onsdag gjorde det officielt, at nævnet flyttes fra København til den ellers ganske centrale placering midt i landet.

Den besked undrer borgmester Morten Andersen, der ikke havde regnet med, at en direktør ville melde sin egen mening så klart ud.

- Jeg var lidt overrasket over, at en direktør kan agere sådan. Jeg havde måske forventet det fra en tillidsmand eller formanden for bestyrelsen, men ikke fra direktøren. Det svarer til, at vi her i kommunen laver en ændring i skolestrukturen. Der er det jo heller ikke en skoleleders opgave at kommentere på det, men typisk en tillidsmand eller formand for skolebestyrelsen, lyder det fra Morten Andersen.

Kom ned fra træet

Morten Andersen har ikke lyst til at optrappe nogen konflikt, inden flytningen af sprognævnet overhovedet er begyndt, man han opfordrer til, at man trods alt ser positivt på de muligheder, som der ligger i flytningen.

- Det er lidt ærgerligt, hvis man kravler for højt op i træet i forhold til at skulle flytte til Bogense. Jeg lægger samme indstilling for dagen, som jeg gjorde, da flytningen blev meldt ud, nemlig at Dansk Sprognævn skal integreres som en velfungerende arbejdsplads i Bogense. Den opgave kan vi ikke tage på os alene, men vi vil meget gerne hjælpe til, og kritikken fra Sabine Kirchmeier ændrer ikke på vores lyst og engagement for at sikre, at flytningen til Bogense bliver en succes, siger han.

Borgmester om udflytningskritik: Underligt at direktøren blander sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce