Morten Andersen (V) er ked af, at Otterup Hotel lukker.

Otterup: Borgmester Morten Andersen (V) er ikke bekendt med, at Otterup Hotel er lukket og solgt, men det ærgrer ham, da han hører nyheden.

- Det er rigtig ærgerligt. Otterup Hotel har haft skiftende ejerskaber i en del år, men ellers er det en markant bygning i Otterup og en vigtig brik at være dækket ind på som kommune. Det er vigtigt, at man har et sted at gå hen og spise som turist og borger, og overnatningsfaciliteter har vi ikke voldsomt mange af, så det er meget ærgerligt, siger han.

Lokalplanen for stedet tilsiger erhverv, og derfor ville Morten Andersen også foretrække, at der fortsat kunne være hotel på stedet.

- Min håb er, at der kommer nogen og driver det videre, men jeg kan så forstå, at det ikke ligger i kortene. Der er plangrundlag for hotel i dag, og det er klart, at hvis man vil lave det om, så skal man i dialog med kommunen om det, og det kender jeg ikke til, men jeg kan heller ikke sige, at jeg kender til alle forespørgsler i kommunen, siger han.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Otterup Hotel solgt: Mystik om ny ejers planer

Otterup Hotel solgt: Mystik om ny ejers planer

- Tiden var løbet fra Otterup Hotel

- Tiden var løbet fra Otterup Hotel

7
Mod lejligheder i hotel: Børge Nielsen blæser til modstandskamp

Mod lejligheder i hotel: Børge Nielsen blæser til modstandskamp