Boksudlejning i tidligere produktionshal: Her kan du opbevare dine sager

T¿mrermester Carsten Poulsen renoverer det gamle autov¾rksted i S¾rslev og laver det om til erhvervscenter. Foto: Nils Svaleb¿g

Boksudlejning i tidligere produktionshal: Her kan du opbevare dine sager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere produktionshal på Slagstrupvej nummer 20 i Særslev huser nu Nordfyns Boxudlejning, der har Flemming Brunse bag. Med det har han i alt åbnet op for udlejning af 48 opbevaringsbokse.

Særslev: Der er kommet ny aktivitet ved Brunse Byg og Montage på Slagstrupvej i Særslev. En tidligere produktionshal er blevet til rammen for Nordfyns Boxudlejning, hvor ting og sager mod betaling kan blive opbevaret i længere eller kortere perioder.

- Vi synes, vi skulle bruge den til noget fornuftigt. Så fik vi hallen lavet om her i vinters, hvor vi gik og arbejdede med det. Nu har vi så åbent for boksudlejning, siger Flemming Brunse.

Han fortæller, at der kan være mange grunde til, at folk mangler et sted at opbevare deres sager - også selvom, de bor på landet.

- I dag har folk ikke nødvendigvis loftsrum i nye huse, og hvis de har børn, der skal flytte hjemmefra, kan de leje et boksrum i et par måneder eller hvor længe, de nu har behov for det, siger Flemming Brunse.

De første af de i alt 48 bokse er allerede blevet udlejet. De er fra 3,5 kvadratmeter til seks kvadratmeter, og så kan man stable så tosset, man vil.

- I byen lejer det ud på kubikmeter. Vi lejer det bare ud på kvadratmeter. De er fire meter i højden, og det er jo ikke ret mange, der gider stable så langt op, siger han.

Indgangsbrik til boksen

En måned er den korteste periode, man kan leje en boks hos Nordfyns Boksudlejning. En øvre grænse er der ikke.

- Det er baseret på, at folk får en elektronisk adgangsbrik, og så kan de komme fra 6:00 til 23:00. Når de har fået brikken, kan de sådan set komme og gå, som de vil. Så bipper de sig bare ind og går ind til deres rum, siger Flemming Brunse.

Derfor forventer han heller ikke, at boksudlejningen vil komme til at betyde meget mere arbejde for ham afhængigt af, hvor korte eller lange perioder udlejningerne er. Og det ekstra arbejde, der bliver, kommer til at bestå i de mere formelle ting, som når folk vil se rummene eller underskrive en kontrakt.

- Når man bor ved siden af, er det ikke noget problem at lave aftaler, siger han.

Nordfyns Boxudlejning kan kontaktes gennem Flemming Brunse på telefon eller mail.

Boksudlejning i tidligere produktionshal: Her kan du opbevare dine sager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce