Bogensehallerne: Politiker skal stå i spidsen

Det bliver 45-årige Kenneth Clasen, der som ny halinspektør skal styre Bogensehallerne ind i fremtidens rolle som aktivt samlingssted. Foto: Thomas Gregersen

Bogensehallerne: Politiker skal stå i spidsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver den 45-årige Kenneth Clasen, der overtager stillingen som inspektør i Bogensehallerne.

Bogense: Ideerne er mange omkring udviklingen af hallerne i Bogense, og nu ligger det fast, at det bliver den lokale skolemand og politiker Kenneth Clasen, der som halinspektør kommer til at præge fremtidens idrætsfaciliteter. Kenneth Clasen sidder i kommunalbestyrelsen for Venstre, er tidligere lærer og viceskoleinspektør og en engageret frivillig i det lokale idrætsliv.

Han er godt klar over, det bliver et markant skifte fra en karriere, der hidtil primært har handlet om undervisning og skoleledelse:

- Det var et attraktivt job og en spændende mulighed for at komme tilbage lokalt og præge udviklingen inden for et område, der virkelig har min store interesse, siger Kenneth Clasen.

Med Bogensehallernes skifte fra kommunale til selvejende ligger der en hel række nye muligheder og fleksibilitet, ligesom der følger en pose penge med seks millioner kroner med som medgift fra Nordfyns Kommune.

Skal se på forretningen

Men alligevel er der et stykke vej, til der bliver taget et første spadestik på Kristianslundsvej, lover Jørgen Møller, der er formand for hallens nye bestyrelse.

- Vi har muligheden for at tænke hele udviklingen forfra, så det skal vi selvfølgelig gøre. Det er nogle vigtige beslutninger omkring renovering og udvidelse. Vi skal hele vejen rundt og høre klubbernes ønsker for at finde den helt rigtige løsning. Når vi kommer med så mange penge selv, er der mulighed for at få suppleret op med tilsvarende beløb fra forskellige fonde, mener Jørgen Møller.

I første omgang bliver den nye halinspektørs vigtigste opgave derfor at kigge på forretningsgrundlaget og hente nye kunder og aktiviteter ind i hallen, så man kan hæve belægningsprocenten.

- Det kan være alt fra dansestævner, træf, hundeudstillinger, loppemarkeder og stenmesser til konferencer. Jeg ser også muligheder for at skabe et vandrehjem i forbindelse med hallen, ligesom vi gerne vil skabe et naturligt samlingssted for byens unge - og holde mere åbent i cafeteriet i hverdagene, fortæller Kenneth Clasen om sine tanker omkring det nye job.

Bogensehallerne: Politiker skal stå i spidsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce