Fem indsamlere gik rundt i Bogense med de røde indsamlingsbøtter fra Folkekirkens Nødhjælp.

Nordfyn: 11.235 kroner blev det samlede bidrag fra Bogense-området, da der søndag var landsindsamling til Folkekirkens Nødhjælp, og dermed nåede de bare fem indsamlere næsten op på lige så mange støttekroner, som i 2015, da der senest var dør-til-dør indsamling i Bogense.

Dengang skaffede 14 indsamlere 12.000 kroner til Folkekirkens Nødhjælp.

Det var dog ikke alle 11.235 kroner, der blev samlet ind søndag formiddag, for den nye indsamlingsleder Nynne Rankløve Bernstorff havde på forhånd fået tilsagn om et par større beløb, blandt andet 5000 kroner fra Nordfyns Bank.

Bogense-indsamlingen var ellers drillet af flere afbud på grund af sygdom, men de, der mødte op, har altså været heldige at træffe gavmilde bogensere hjemme.

Nynne Rankløve Bernstorff har lovet, at hun er klar som indsamlingsleder igen næste år den 10. marts.

- Så har jeg længere tid til at forberede det, så da skal vi have endnu flere penge samlet ind, håber hun, der dog er ovenud tilfreds med søndagens resultat.

Ud over Bogense var der også planlagt nordfynske indsamlinger i Otterup, Søndersø, Veflinge, Morud og Østrup/Skeby.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.