Bogense by paraply


Bogense by paraply

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BY NIGHT: To timers regn magtede ikke at jage folk ud af byen
BOGENSE: Det startede meget godt. Ved 17-tiden var det stadig lunt, og byens gader myldrede af liv.

Så kom regnen.

Men folk hyggede sig stadig. Inden døre i det, der i anledningen af by-nights pirat-tema var blevet omdøbt til "smugkroer", var der fulde huse.

Paraplyerne fyldtei gaderne. Og inden for i lejlighederne, som for eksempel hos Allan Pedersen på hjørnet af Adelgade og Østergade ventede man blot på bedre vejr. Her var vennerne inviteret til grillparty. Og der blev hygget tørt og godt med udsigt til masser af paraplyer i gaden.

- I må godt komme op og tage et billede af paraplyerne, hvis I altså husker at skrive, at det var mig og Allan, der sørgede for det, bedyrede Jannik

Hellberg, mens regnen silede ned udenfor.

På Østre Moles nye torv spejdede et helt hold af Castors Venner - i ly af paraplyer - efter kunder, mens Rundt På Gulvet spillede - og regnen silede.

En ægte søulk som Finn Rask Hansen lod sig dog ikke gå på af det våde element, der desværre denne gang kom fra oven - og ikke blot fra neden. Han klatrede adræt op i "Castor"s rigning for at holde øje med solen.

Og den kom. Lidt før klokken 20 brød den igennem - og Bogense by night blev den folkefest, der var lagt op til. Og som selv den mest lunefulde danske sommer ikke havde kunnet afholde folk for at køre eller gå efter.

Bogense by paraply

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce