Bogense Rådhus friskes op for 13,9 mio. kr.


Bogense Rådhus friskes op for 13,9 mio. kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flertal i kommunalbestyrelsen bevilgede i aftes penge til ombygning af det nedslidte og sundhedsskadelige rådhus

NORDFYN: I en tid, da finansloven for 2008 pakker kommunens anlægsopgaver ind i en spændetrøje, så valgte et flertal i kommunalbestyrelsen i aftes at give grønt lys for at renovere det næsten 90 år gamle Bogense Rådhus.

Ombygningen af rådhuset har været ude i licitation.

Og et flertal af Venstre og socialdemokrater besluttede sig for en tillægsbevilling på 13,9 mio. kroner til rådhus-projektet for enden af Østergade. Pengene skal anvendes til at renovere det nedslidte rådhus og borgmesterkontor, hvor omkring 40 af kommunens 240 administrative medarbejdere har deres daglige gang. Tømrerfirmaet Madsen i Søndersø blev valgt til hovedentreprenør på opgaven, mens Lindpro i Odense fik elentreprisen.

De Konservative undlod at stemme. Ifølge Carl Martin Christensen fordi man først så Økonomiudvalgets indstilling umiddelbart før kommunalbestyrelsens møde.

- Vi mener stadig, at det er bedst at samle rådhusene ét sted. Vi har lige udskudt trafiksikkerhed og en række anlægsopgaver på børne- og unge-området for at renovere et rådhus. Prioriteringen er fuldstændig gal, mente Dorte Schmidt Brown, Nordfynslisten.

Hun blev bakket op af Bo Jacobsen (R) og Steen Brydegaard (SF).

Begge udtrykte bekymring over de mange anlægsopgaver, som må holde for på årets budget. Mens rammen alligevel overskrides med renovering af rådhuset.

- Vi har haft besøg af Arbejdstilsynet. De var ikke begejstrede og var klar til at skrive flere store bøger. Vi kan ikke leve under de forhold, konstaterede borgmester Bent Dyssemark (V).

Han erindrede om, at en ombygning forlængst er vedtaget. Den blev besluttet af et flertal i fjor, og der blev den gang afsat en halv million kroner til projektering.

Ifølge tidsplanen kan håndværkerne indlede arbejdet efter sommerferien. Det omfatter blandt andet en kantine i kælderen og frisk maling.

Bogense Rådhus friskes op for 13,9 mio. kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce