Torvet i Bogense er centrum for omfattende brand i byhuse torsdag eftermiddag

Nordfynske brandfolk kæmper torsdag eftermiddag med at slukke en omfattende brand på Torvet i Bogense.

Branden brød ud ved 16-tiden i et af de bevaringsværdige og gamle byhuse i bunden af Torvet. Da brandfolk når frem har ilden bredt sig til fem af nabohusene, hvor tagetagerne står i flammer.

Den stærke blæst medvirker til, at branden hurtigt breder sig og får yderligere fat i spær og tagkonstruktioner.

Ved 17-tiden kæmper brandfolk stadig med at slukke ilden, og ifølge indsatsleder Jesper Vestergaard, Nordfyns Beredskab, er der rekvireret ekstra mandskab fra Falck-stationerne i Otterup og Søndersø, for at bekæmpe branden.

Fyns Politi har endnu ikke noget over blik over branden, og hvad der er årsag. Men ifølge Stiftstidende oplysninger, så er branden startet i en tagetage under en reparation.

Ingen beboere er kommet til skade ved branden.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.

Mere om emnet

Se alle
6
Bogense: Brand i byhusene er under kontrol

Bogense: Brand i byhusene er under kontrol