Bliv industritekniker: Der er job til alle

En vigtig del af Mette Bak Jensens job som industritekniker består i at med stor præcision at indstille og programmere maskinerne hos REA Automatdrejning. Foto: Henrik Larsen

Bliv industritekniker: Der er job til alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

REA Automatdrejning i Otterup gør meget ud af at uddanne egne industriteknikere. Annoncerer virksomheden efter uddannede industriteknikere, kommer der få om nogle ansøgninger overhovedet.

Otterup: Der er så stor rift om industriteknikere, at man som lærling ikke behøver ligge søvnløs over manglende udsigt til at få job.

Hos REA Autodrejning i Otterup gør man meget ud af at uddanne sine egne industriteknikere. Alternativet er, at det vil blive ganske vanskeligt at rekruttere den nødvendige arbejdskraft. Annonceres der efter industriteknikere på normal vis, er der ingen garanti for gevinst.

Direktør Lone Demant Nielsen er derfor selvsagt også glad for, at Mette Bak Jensen har valgt at blive hos virksomheden i en fast stilling efter sin læretid på fire år.

- Mette er ud over at være fantastisk dygtig også en meget værdsat og efterspurgt kollega. Hun går ydmygt til sin opgaver og løser dem altid omhyggeligt og meget pligtopfyldende. Mette indgår sammen tre andre dygtige industriteknikere, der også for nylig er blevet færdige med deres læretid hos os, i en stærk trup af unge meget kompetente nye medarbejdere, lyder skudsmålet fra Lone Demant Nielsen.

Brug for Mette

Otterup-virksomhedens store fokus på at have et stærkt lærlingeprogram, glæder DI Fyn.

- Faglærte medarbejdere er et must for fremtidens vækst, og de hænger ikke på træerne. Det gælder for industriteknikere men også eksempelvis mekanikere, elektrikere, klejnsmede og plastmagere. Derfor har virksomhederne brug for flere unge som Mette, der har mod på og lyst til at tage en erhvervsuddannelse. Og de unge har også brug for virksomheder, der har gode praktikpladser, lyder det fra Poul Strandmark, formand for DI Fyn.

Bliv industritekniker: Der er job til alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce