Bisonfarmer nomineret: Nu er kun ventetiden tilbage

Niels Henrik Ove, Ditlevsdag Bisonfarm, må vente til 16. november for at få at vide, om han af Dyrenes Beskyttelse bliver kåret til Årets Brobygger. Arkivfoto: Michael Bager

Bisonfarmer nomineret: Nu er kun ventetiden tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Henrik Ove, ejer af Ditlevsdal Bison Farm i Morud, er i spil til fornem pris. Fredag sluttede afstemningen hos Dyrenes Beskyttelse.

Morud: Så er kun ventetiden tilbage.

Fredag sluttede afstemningen hos Dyrenes Beskyttelse om at blive kåret til henholdsvis Årets Brobygger, Årets Helt og Årets Frontløber. Niels Henrik Ove, ejer af Ditlevsdal Bison Farm, er nomineret i kategorien Årets Brobygger, og må nu væbne sig med tålmodighed, indtil vinderne afsløres ved et arrangement 16. november.

Vinderne bliver i al sin enkelhed dem, som har fået flest stemmer i den åbne afstemning. Dyrenes Beskyttelse begrunder nomineringen af Niels Henrik Ove på følgende måde:

- Du åbner dørene op til Ditlevsdal Bison Farm og bygger bro mellem mennesker og dyr. Du inviterer nysgerrige dyrevenner tæt på de prægtige bisoner. Med din store erfaring og engagement i dyrevelfærd er du et strålende eksempel på en produktion på dyrenes betingelser.

- Bisonoksen anses som et avlsdyr, men adskiller sig på mange måder fra andet avlskvæg - avlen foregår her på dyrenes præmisser. De har deres helt egen naturlige dagsorden og bliver ikke påvirket af mennesket. De er vilde dyr og deres liv foregår på deres præmisser - ikke bisonavlerens. Det er en stor glæde at se, når dyrene trives i det frie fangenskab.

Det er en årlig begivenhed, at Dyrenes Beskyttelse kårer tre ekstraordinære dyrevenner. Formålet er at sætte fokus på mennesker, som via deres arbejde eller i deres fritid gør/har gjort en stor indsats for dyr.

Hans Åge Hjersen, direktør for Frydenlund Fuglepark lidt uden for Tommerup, venter også i spænding, idet han er nomineret til Årets Helt.

Bisonfarmer nomineret: Nu er kun ventetiden tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce