NAT-revyen Hist & her... Og havnen har premiere i Bogense i aften, og forsalget af billetterne er gået forrygende
Bogense: Efter en pause på flere år spiller NAT-revyen i Bogense igen. Og alle de involverede har været meget spændte på, hvor stor opbakning revyen ville få.

Formanden for NAT (Nordfyns Amatør Teater), Bjarne Dalhøj er positiv overrasket over, hvor godt billetsalget er gået.

-Til premieren i morgen har vi allerede solgt 60 billetter til forestillingen og 30 billetter til spisning. Det er langt over, hvad vi forventede, at der ville blive solgt i forsalg. Selvom vi ikke har haft premiere endnu, kan man vist godt tillade sig at kalde det en publikumssucces, siger han.

Problematisk start

Instruktør Britt Bregensted, der debuterer som instruktør, er glad for, at det går så godt.

-Vi har haft mange forhindringer undervejs, og de sidste 14 dage har været meget kaotiske, men nu kan publikum godt begynde at glæde sig, siger hun.

En hilsen til politikerne

Revyen har intet overordnet tema, men består af en pose godt og blandet sjov.

-Noget er gammelt, lidt er lånt og meget er nyt. Desuden har vi også en sketch med om valget i november, hvor vi giver politikerne en over næsen, siger skuespiller Jytte Andersen.

Nat-revyen Hist & her... Og ved havnen har premiere i aften og spiller i denne og den næstkommende weekend. Spisning starter kl. 18.30 og tæppet går kl. 20. Entreen er på 75 kroner. Ønsker man at deltage i fællesspisningen står menuen på stegt fisk eller flæsk med persillesovs. Madbilletterne koster 100 kroner stykket.
  • Fyens Stiftstidende