To biler udbrændte sammen med forretningens dæklager og reservedele, da der søndag formiddag udbrød brand i en bygning ved Vester Egense Auto ved Bogense.

Vester Egense: Det gik stærkt, da der søndag formiddag udbrød brand i en bygning ved Vester Egense Auto. I bygningen stod der flere biler og et større lager af dæk, som gik op i flammer.

På grund af de meget brandbare stoffer var der på et tidspunkt også så meget røg, at Beredskab Fyn valgte at hente assistance fra Otterup samt en stigevogn fra Odense.

Vester Egense Auto driver både autoværksted og bilsalg på adressen, og ifølge indehaver af den tilhørende autogenbrugsforretning Jørgen Hansen var det et par salgsklare biler, der brændte, mens en kundes bil blev lettere berørt af branden. Mindst to biler er fuldstændigt udbrændt.

- Jeg var her en time før, da vi skulle ud og gå en tur, men der var ikke noget at se. Da vi så kom tilbage, var der fuld gang i branden, fortæller Jørgen Hansen, mens brandfolkene stadig er i gang med at slukke de sidste flammer.

Han forsøgte selv at komme ind og fjerne kundens bil fra bygningen, men blev standset af politiet, da der var for meget blus på.

(Artiklen fortsætter under kortet)

Det er Jørgen Hansens søn Claus, der driver værksted og bilsalg, og han fortæller, at bygningen også rummede flere containere med miljøaffald som for eksempel brugt olie.

- Det er klart, at især den store mængde af bildæk har sat godt gang i flammerne, siger Claus Hansen.

Branden betød, at Gyldensteensvej i en periode var helt spærret af for trafik fra cirka klokken 10, men brandfolkene fik hurtigt flammerne så meget under kontrol, at vejen allerede klokken 10.40 kunne åbnes op igen, og bilisterne forsigtigt kunne passere de mange brandslanger på stedet.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
1
Vej er genåbnet: Brandfolk fik hurtigt styr på flammer i autoværksted

Vej er genåbnet: Brandfolk fik hurtigt styr på flammer i autoværksted