Bil stjålet ved prøvekørsel

Sådan ser den stjålne VW Touran ud. Prøvepladen AM54 blev sat på, inden manden stjal bilen hos Fyns Bilsalg i Bogense. Foto: Privat.

Bil stjålet ved prøvekørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag eftermiddag prøvekørte en dansk mand en VW Touran hos Fyns Bilsalg i Bogense. Han kom dog aldrig tilbage med bilen, og nu er sagen meldt til politiet.

Bogense: Torsdag eftermiddag omkring klokken 16:40 ønsker en dansk mand at prøvekøre en hvid VW Touran hos Fyns Bilsalg på Odensevej i Bogense.

Manden fremviser et gyldigt kørekort med billede og et gyldigt sygesikringsbevis, og der bliver dermed lavet en såkaldt køreseddel til ham. Men manden kommer aldrig tilbage med bilen med prøvepladen AM54, fortæller Morten Olsen, ejer af Fyns Bilsalg i Bogense.

- Vi forsøger at ringe til det nummer, som han har oplyst til os, men det eksisterer ikke. Vi forsøger også at ringe til det nummer, som han brugte, da han ringede til vores forretning, men her bliver telefonen ikke taget. Vi er dermed klar over, at der er et eller andet galt, og derfor ringer vi til politiet. De fortæller os, at det kørekort, som han har fremvist, er meldt stjålet, oplyser Morten Olsen og tilføjer:

- Nu er sagen overgivet til politiet, så hvis du ser noget eller ved noget, så er det dem, du skal kontakte.

Morten Olsen har dog selv forsøgt at hjælpe til med efterforskningen ved at dele et opslag på virksomhedens facebookside med et billede den stjålne bil. Fredag eftermiddag var opslaget delt 237 gange.

Svært at gardere sig

Morten Olsen siger, at det er svært at gardere sig mod bedrageri.

- Det er noget, der sker hele tiden i Danmark, og nu er det så også kommet til lille Bogense. Det er dybt frustrerende og træls at bruge tid på. Vi må tage den med forsikringen, men vi håber selvfølgelig på, at bilen vender tilbage i samme stand som før, siger han.

Den brugte bil VW Touran koster cirka 80.000 kroner.

Bil stjålet ved prøvekørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce