Besøg af eliten: Kroatiske judokæmpere gæster Særslev

Judo-klubben i Særslev får i februar fornemt besøg fra den kroatiske elite. Arkivfoto: Mads Hansen

Besøg af eliten: Kroatiske judokæmpere gæster Særslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Særslev Judoklub får besøg af judoklubben Profectus Samobor fra Zagreb i Kroatien. Den tæller både en verdens- og en europamester.

Særslev: Den kroatiske judoklub kommer til Særslev med et hold, som blandt andet tæller en verdensmester, en europamester - og nogle stykker som har vundet World Cup og andre store turneringer. I alt stiller den kroatiske klub med 10 kæmpere, to trænere og en leder.

Den nordfynske judoklub har på baggrund af et lidt højere niveau fra gæsternes side, vurderet, at der skal tænkes lidt anderledes. - Vil vil jo gerne have fint besøg. Så vi har planlagt deres besøg således, at de samtidig kan deltage i judostævnet Danish Open i Vejle, siger Holger-Henning fra judoklubben.

Da det også er et scoop for Danish Open at få verdensstjerner på deltagerlisten, så har Elite Vejle og Vejle Judoklub arrangeret, at kroaterne forestår nogle træningspas på den efterfølgende træningslejr.

Baggrund for besøget fra de kroatiske gæster er klubbens mange gode kontakter. De tæller blandt andet en rigtig god ven af Særslev Judoklub, sportsmassør og tidligere jugoslavisk elitekæmper Pere Zelic fra Aktiv Klinik i Middelfart. Deltagerne får ophold på den internationale Brenderup Folkehøjskole, hvor de også bliver præsenteret for dansk kultur.

Særslev Judoklub og Vestfyns Judoklub sørger for det praktiske, som der selvfølgelig er en del af i forbindelse med det fem dage lange ophold på Fyn. Tirsdag 13. februar klokken 17 er der fælles judotræning med efterfølgende tøndeslagning i anledning af fastelavn i Nordfyns Efterskoles hal.

Alle medlemmer af JudoDanmark er velkomne til at deltage i træningen, lige som alle øvrige interesserede også er velkomne til at kigge med./EXP

Besøg af eliten: Kroatiske judokæmpere gæster Særslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce