Nordfyn: Parkeringsforholdene i de nordfynske byer kommer under behandling på næste møde i teknik- og miljøudvalget 3. maj. Som tidligere beskrevet i avisen har Fyns Politi meddelt, at man ikke længere kan stå for p-kontrollen.

Politikerne skal derfor diskutere to muligheder: En aftale med P-Nord eller en ordning, hvor kontrollen udføres af Nordfyns Kommune selv. Sidstnævnte kommer i givet fald til at indgå i den næste budgetforhandlinger, da der ikke er sat penge af til det formål, fremgår det af dagsordenen for mødet. Det er især i Bogense, de forretningsdrivende har udtrykt ønske om p-kontrol. (mønster)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.