Becham'er på vej i Otterup


Becham'er på vej i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OTTERUP: Hele sidste uge var der livlig aktivitet på banerne i Otterup. Her blev nemlig afviklet en af DBU's populære fodboldskoler.

112 piger og drenge har i den forløbne uge trænet fodboldens finesser med "Pletskuddet" som det gennemgående tema.

Det var ottende gang, Otterup arrangerede fodbold-skolen, og igen i år var det Valther Løgstrup, der trak i de overordnede tråde i kulisserne, mens Frank Andersen og Thomas Hansen var to andre af klubbens rutinerede kræfter på banerne ugen igennem.

Børnene var delt op i grupper med 16 i hver, og i gruppe fem deltog bl.a. Mark Sørige, 11 år fra Lumby, og Michael Wadstrøm, 12 år fra Stige. Begge havde en glimrende uge i Otterup, hvor sejren på 7-0 over en af de andre grupper prestigemæssigt var et af ugens højdepunkter.

Marks store idol er en vis engelsk landsholdsspiller ved navn David Beckham, mens Michael mere er lun på Portugisiske Ronaldos finurlige driblinger.

I gruppen var også piger med, blandt andre de to Otterup-piger, 11-årige Ida Dahl Nielsen og 12-årige Josephine Dissing - sidstnævnte angrebsspiller med Nistel- rooy som forbilledet, mens Ida også var til den engelske landsholdsanfører Beckham.

Pigernes bedste dag var klart fredag, hvor man fik lov til at være en ren pigegruppe om formiddagen.

Fredag eftermiddag var der dømt "sjov og show", hvor alle grupper skulle rundt hos hinanden og udføre opgaver som at sparke på mål efter en 10-runders tur uden om en kegle, ramme efter overligger, kaste gummistøvle eller ramme en spand vand, der stod på overliggeren, og hvor hjælpetræneren sad på en stol nedenunder.

En af disciplinerne var også at sparke straffespark på den "gamle" Otterup-keeper Johnny - efternavnet udelades af menneskelige hensyn, da børnene ved straffesparkskonkurrencen konstant råbte "Skandalemålmand - skandalemålmand"!

Det var i øvrigt her ved straffesparkskonkurrencen, at Ida og Marks fodboldgud Beckham måske kunne have haft store glæde og gavn ved at have deltaget ved en af fodboldunionens fodboldskoler, hvor der havde været en chance for at øve sig fra 11-meterpletten på den svære disciplin, der hedder straffespark, og måske forsøge at leve op til temaet om pletskud.

Becham'er på vej i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce