Bartender dømt for grov vold: Slog gæst med hammer i hovedet og på kroppen

Tirsdag blev to mænd dømt ved Retten i Odense efter en episode, der fandt sted en aften i marts på bodegaen Kom Tit i Søndersø. Her kastede en gæst en flaske efter en bartender, der kvitterede ved at slå gæsten med en hammer i hovedet og på kroppen. Arkivfoto: Michael Bager

Bartender dømt for grov vold: Slog gæst med hammer i hovedet og på kroppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En uoverensstemmelse over en ubetalt regning på bodegaen Kom Tit i Søndersø fik i marts en mand til at kaste en flaske efter en bartender. Derefter tog bartenderen en hammer og slog gæsten flere gange i hovedet og på kroppen.

Søndersø: En bartender og en gæst, som i marts kom op at toppes på bodegaen Kom Tit, er i dag blevet dømt ved Retten i Odense. Bartenderen for grov vold, gæsten for forsøg på samme. Begge nægtede sig dog skyldige.

I retten kom det frem, at de to voksne mænd en aften i marts havde en uoverensstemmelse over en ubetalt regning. Den udviklede sig voldsomt, da gæsten kastede en ølflaske i bartenderens retning.

- Det er uvist, om han har kastet flasken efter bartenderen, men han må have vidst, at han sandsynligvis kunne ramme, siger anklager Sara Sofie Larsen.

Gæstens kast med flasken betød, at bartenderen blev så frustreret, at han gik hen mod gæsten og slog ham med en hammer i hovedet og på kroppen.

- Antallet af slag blev ikke lagt fast, men det var formentlig flere end fem og færre end 10, det var vanskeligt præcist at få fastslået, siger anklageren, der forklarer, at vurderingen er foretaget ud fra skaderne på mandens krop.

Efter at gæsten blev slået med hammeren, fik en ven hevet ham ud foran bodegaen. Derefter blev der ringet efter ambulance og politi, mens bartenderen bliver inden på værtshuset, og på den måde ophørte konflikten.

Slipper for fængsel

I retten kunne de to mænd bekræfte uenighederne over regningen, men begge nægtede sig skyldige. Dog fandt dommeren ud fra vidneforklaringerne fra tre personer, der også havde været til stede på bodegaen Kom Tit den pågældende aften i marts, at både flaskekast og hammerslag var tilstrækkelig bevist.

Men det kom ikke frem, hvordan bartenderen fik fat i hammeren, og hvor den siden blev af. Den blev nemlig ikke fundet af politiet.

- Men vidner har set, at der er blevet slået med en hammer, siger anklager Sara Sofie Larsen.

I retten blev gæsten på Kom Tit idømt 60 dages betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste for at kaste flasken mod bartenderen. Han er tidligere dømt for personfarlig kriminalitet, men det var ikke noget, der blev lagt vægt på i den aktuelle sag. Bartenderen blev idømt tre måneders betinget fængsel. Han er ikke tidligere straffet.

Bartender dømt for grov vold: Slog gæst med hammer i hovedet og på kroppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce