Fyens Stiftstidende Nordfyn holder tirsdag aften sit store valgmøde på Haarslev Industries. Du kan også følge med hjemme fra sofaen.

Nordfyn: I aften bliver valgkampen på Nordfyn for alvor spidset til, når Fyens Stiftstidende Nordfyn rykker ind på Haarslev Industries, som er kommunens største private arbejdsplads.

Her vil spidskandidaterne diskutere, hvordan vi udvikler Nordfyns Kommune de kommende år. Valgmødet er allerede propfyldt med tilmeldte og lukket for yderligere tilmeldinger, men der er heldigvis også mulighed for at se med hjemmefra på sofaen.

Vi sender nemlig live fra valgmødet på Facebook. Hvis du ikke allerede følger Vores Nordfyn, kan du nu gå ind og like siden, og så vil du fra klokken 19 kunne følge med i debatten, hvor opinionsredaktør Peter Hagmund er ordstyrer.

Efter debatten følger vi op med interviews - ligeledes live og på Facebook.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.