Autocampere holder i vejen for beredskabet

Beredskabet skal have adgang til vandet. Men med et stigende antal autocampere helt ud til vandet ved vendepladsen, bliver det vanskeligt. Arkivfoto

Autocampere holder i vejen for beredskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skødesløs parkering fra autocampere på Klintebjerg Havn får formand for Klintebjerg Bådelaug til at råbe vagt i gevær. Han frygter, at beredskabet ikke kan komme til, hvad i værste fald kan være livsfarligt for nødstedte.

Klintebjerg: På Klintebjerg Havn er der bekymring over det stigende antal autocampere, der er begyndt at campere helt ud til vandet. Spørger man Claus Thordal, formand i Klintebjerg Bådelaug, er havneområdet især udfordret af udenlandske autocampere, som udnytter den smukke udsigt på en noget uhensigtsmæssig måde.

- Mange gange så holder der seks til otte autocampere nede på selve vendepladsen. Så kan beredskabet ikke vende. Hvis beredskabet kommer med deres båd, så vender de på vendepladsen, og så skal de kunne bakke ned til vandet, siger Claus Thordal.

Men med ofte seks til otte autocampere, der holder i vejen, kniber det med pladsen til udrykningskøretøjer.

- Det tager jo også noget af vores udsigt, men jeg tænker mere på beredskabet, fordi hvis de lige pludselig ikke kan vende, så kan det være, at personen, de skal ud og hente, er druknet, siger Claus Thordal.

Håber på skilte

Claus Thordal har været i dialog med beredskabet, som heller ikke er trygge ved situationen. Formanden har ikke oplevet problemet i så høj grad tidligere som i år, og han oplever, at det er blevet mere attraktivt at komme helt ned til havnekanten med de store autocampere.

- Som jeg kunne forstå på nogle af dem (autocampisterne, red.), er der en app, hvor de kan se, hvor der er godt at være. De burde jo holde på campingpladsen, eller også burde kommunen lave nogle pladser til dem. Der burde være skilte med, at der er parkering forbudt, og så kunne de henvises til parkeringspladsen, der er lidt længere oppe og lidt væk fra havnen, mener han.

Autocampere holder i vejen for beredskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce